AS Impeks  

"AS-IMPEKS" doo
Boška Stojanovića bb,
14000 Valjevo, Srbija

E-mail: info@asimpeks.com

Tel. +381 14 248 838,
+381 14 239 989
Tel/fax. +381 14 248 438

Prijavite se na mailing listu
Sign up           Remove

O nama - About Us

See our profile in English here

                  
 
      

                                          

Savremenost. Kvalitet. Brend.

 

KATALOŠKA PRODAJA, IMPLEMENTACIJA TEHNOLOGIJA i PRODAJA OPREME ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE su ključne reči za način poslovanja naše firme, koji je našim kupcima stvorio dobru naviku kvalitetne kupovine, a nama mesto među vodećim savremenim dobavljačima na srpskom tržištu.

Svoj dugogodišnji koncept poslovanja - prodaju putem besplatnih kataloga, preko naše firme u Srbiju je 2002. godine najpre prenela švedska kompanija AJ Office&Industry Supplies AB - vodeći evropski proizvodjač opreme i nameštaja za kancelarije, industriju i skladišta. Zastupništvom ovog poznatog evropskog brenda i širenjem njhove vizije moderne trgovine na područje Srbije, postali smo deo globalne AJ mreže, postavili nove standarde u kvalitetu i načinu poslovanja i obezbedili garanciju uspeha naše firme. Ponosni smo na našu referenc listu koja pokazuje konstantnost i dugoročnost poverenja naših kupaca i potvrđuje obostrano zadovoljstvo u saradnji sa njima.

 

Otvorenost. Vizija. Spajanje.Partnerstvo sa slovenačkom kompanijom Prosigma, Maribor, koja nam je prenela svoja iskustva u poslovanju sa velikim evropskim proizvođačima, u prepoznavanju i usvajanju vrhunskog kvaliteta i savremenog načina osvajanja tržišta, obezbedilo nam je mogućnost proširivanja prodajnog asortimana, a u skladu sa povećanjem potreba našeg tržišta.

 

Zastupništva sledećih evropskih proizvođača i prodaja njihovih asortimana potvrdila su našu doslednost kvalitetu i učvrstila našu visoku poziciju među konkurencijom:

 

Chemo, Nemačka

 • pumpe za pretakanje goriva, rezervoari za dizel i bio-dizel, otpadna korita, stanice za prikupljanje otpadnih materija, kontejneri za vozila, ekološka oprema, oprema za zimsku službu (mašine i kolica za posipanje soli, lopate i kontejneri za pesak)

 

Rottner Tresor, Nemačka

 • trezori, sefovi, data-sefovi, vatrootporni ormari, ormari za oružje, ugradni i hotelski sefovi, kase, aparati za brojanje i proverunovčanica,

ProJob,Švedska

 • radna i zaštitna odela za Građevinarstvo, Transport, Montažu, Restroran i kuhinju, Zaštitna vidljiva, fluoroscentno označena odela, 3-slojna odela za rad u uslovima sa nižom temperaturom, zaštitna obuća i dodaci (torbice, džepovi, čarape, rukavice, kaiševi)

 

 

     

PF Concept, Holandija (Pro+Promotion),

 

      

Hefa (D.A.D. i Grizzly) i Sagaform, Švedska


 • poslovni promotivni pokloni u kategorijama: Kancelarijski gift program, Olovke, Putni program, Tekstil, Kačketi, Kišobrani, Satovi, Golf i Slobodno vreme, Društvene igre, Zdravlje i Velnes, Kuhinjski setovi, Alat i lampe, Privesci za ključeve i upaljači, Sportska oprema i mnoštvo drugih proizvoda.

 

U okviru ponude poslovnih promotivnih poklona, praćenjem evropskih trendova, u želji da naš asortiman što bolje približimo našim kupcima i olakšamo im kupovinu poklona za sve prilike, otvorili smo Internet Shop “Super pokloni”.

Zbog sve strožijih zahteva kod nas i u EU, u poslednjoj godini smo proširili prodajni program na oblast zaštite životne sredine.

Zakonodavstvo EU nalaže da se sva domaćinstva moraju priključiti na centralni sistem za prečišćavanje otpadnih voda. Tamo gde to nije moguće, otpadne vode se mogu sakupljati u neprotočne septičke jame ili tretirati biološkim prečistačima, koji su, zajedno sa sistemima za sakupljanje i upotrebu kišnice, deo asortimana nemačkog proizvodjača Rewatec, čiji smo zastupnici za područje Srbije od 2009. godine.

REWATEC,Nemačka

 • kompaktni tipizovani sistemi za prečiščavanje komunalnih otpadnih voda kapaciteta 5 do 50 ES (MONOFLUIDO, FLUIDO BLACK LINE , FLUIDO XXL)

 • kompaktni tipizovani sistemi za sakupljanje i upotrebukišnice kapaciteta 1500 do 10000 litara

 • sistemi za kompostiranje biološkog taloga iz prečistača

 

Među vrlo značajne partnere u oblasti čišćenja komunalnih i industrijskih otpadnih voda ubrajamo firmu ECOFLUID, sa čijim nam je inovativnim i tehnološko usavršenim proizvodima, omogućeno čišćenje svih vrsta komunalnih otpadnih voda (domaćinstva, moteli, hoteli, restorani, škole, naselja, gradovi) i industrijskih otpadnih voda (proizvodnja energije, proizvodnja metala, industrija minerala, hemijska industrija, upravljanje otpadom, mesno-prerađivacka industrija, proizvodnja mleka, proizvodnja papira i kartona, tekstilna industrija i dr.).

 

ECOFLUID,Česka(www.ecofluid.cz)

 • serija MICROCLAR – biološki prečistači kapaciteta 2 do 50 ES

 • serija MINICLAR - biološki prečistači kapaciteta 50 do 500 ES

 • serija OXYCLAR - biološki prečistači kapaciteta 500 do 5000 ES

 • serija CITYCLAR - biološki prečistači kapaciteta preko 5000 ES

 • serija SECLAR – prečistači industrijskih otpadnih voda

 • serija AGROCLAR – prečistači otpadnih voda sa farmiUspeh. Veličina. Buducnost.


Proširivanje asortimana, rast prometa, planiranje razvoja poslovanja i težnja ka sigurnoj i uspešnoj budućnosti firme, zahteva maksimalno angažovanje i stručnost profesionalnog tima, ulaganje u moderniji i funkcionalniji poslovni prostor i unapređenje uslova rada. Ovo su ciljevi koje želimo da dostignemo i održimo u svakoj etapi razvoja našeg preduzeća.


ZNAČAJNE BROJKE


 • godišnji promet : u 2008. godini = 109.400.000,00 din.

 • broj zaposlenih: 11

 • broj zaposlenih u Grupi ProSIGMA: 42

 • korisna površina poslovnog objekta: 1280 m2


Vlasnici: Goran Branković (1964.)

              Sasa Branković (1967.)

 
Naziv preduzeća - skraćeni: AS-IMPEKS d.o.o.

 Sedište preduzeća:

 Boška Stojanovića bb

 Telefon:

 +381 14 248 838, +381 14 220 090

 Fax:

+381 14 248 438, +381 14 239 989

 Adresa:

 14000 Valjevo, Srbija

 E-pošta:

  info@asimpeks.com 

 Transakcijski račun:

  160-9013-03 Banca Intesa

  355-1119444-33 Vojvođanska Banka

 PIB:

 101496208

 Matični broj:

 07839421

 Direktor:

 Goran Branković

 
 

Gde se nalazimo...          Kontakt i stručna pomoć...
© AS Impeks d.o.o. . Web design Internet Oblikovanje.com